TYBB; Ulu Önder Haydar Aliyevin 100. Yılını Ödülle Taçlandırdı

Türkiye Yerel Basın Birliği 2 Kasım Azerbaycan’ın en lüks otellerinden biri Four Seasons Baku'de Azerbaycanın mimarı Ulu Önder Haydar Aliyevin 100. yılı, anısına "Başarı Ödülü" gecesi düzenlendi.

TYBB; Ulu Önder Haydar Aliyevin 100. Yılını Ödülle Taçlandırdı

TYBB; Ulu Önder Haydar Aliyevin 100. Yılını Ödülle Taçlandırdı

Türkiye Yerel Basın Birliği 2 Kasım Azerbaycan’ın en lüks otellerinden biri Four Seasons Baku'de Azerbaycanın mimarı Ulu Önder Haydar Aliyevin 100. yılı, anısına "Başarı Ödülü" gecesi düzenlendi. 

Türkiye Yerel Basın Birliği genel başkanı Nezir Karayün’ün desteklediği, Koordinatörlüğünü Türkiye Yerel Basın Birliği Azerbaycan temsilcisi ve "İktidar" Gazete yazarı Hasan Mammadov, etkinliğin organizatörü ise Mirtalıblı Groupun CEO'su Leman Mirtalıblı oldu. 

Karayün; “İki Devlet Tek Millet”

Türkiye Yerel Basın Birliği genel başkanı Gazeteci Nezir Karayün, "Başarı Ödülü" Gecesi Azerbaycanın mimarı Ulu Önder Haydar Aliyevin 100. yılı, anısına düzenlenmiş olması ve 2. Karabağ savaşının zaferine ithaf edilmesi çok anlamı bir organizasyon oldu. "Zafer Bayramı" ve her zaman Azerbaycan’ın yanında olan şanlı Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. yılına ithaf olunarak, Türkiye Azerbaycan kardeşliğini güçlendirmek maksadını taşıyan bu programı organize eden Türkiye Yerel Basın Birliği Azerbaycan Temsilcimiz Hasan Mammadov’a etkinliğin organizatörlüğünü yapan Mirtalıblı Groupun CEO'su Leman Mirtalıblı’ya ve emeği geçen tüm kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Biz her zaman “Tek Devlet Tek Millet” olarak birlik ve beraberliğimizi diri tutacak, Dünyada Türk Düşmanlarının karşısında dimdik duracağız dedi. 

“Türkiye, Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Sahiplerini Buldu” 

Türkiye Azerbaycan kardeşliğini temsil eden bu ödül sahiplerine büyük bir gururla takdim edildi. Gecede farklı alanların en iyileri - iş insanı Rufat Pirişov, doktor Aynur Bağırzade, doktor Vüsale Vagifgizi, kişisel gelişim uzmanı Rana Amiraliyeva, Loiseau De Paradis markasının kurucuları Ulviyye Alizade ve Rufat Godjayev, psikolog Lale Mammadrzayeva, psikolog Tamara Mammadrzayeva, iş insanı Elnur Allahverdiyev, iş insanı Aslan Abbaszade, iş kadını Zarife Arzumanova, Unity Company şirketinin başkanı Fikret Aliyev, dermatolog Maya Nuriddin, iş kadını Arzu Farajova, doktor Sevinc Haydarova, ressam Mihriban Alışova, trikolog Roza Bayram, dermatolog Gündüz Bayram, doktor Gülnar Mammadova, permanent uzmanı Sevinc Rüstemova, güzellik uzmanı Mihriban Da Costa, gazeteci Kamala Jalilova, Eland Education'ın başkanı Ayten Abdullayeva, güzellik uzmanı Zarife Rzazade, iş kadını Revane Telmangizi, Touragent Travel'in kurucuları Asif Allahverdiyev, Firdovsi Mammadrzayev, tıbbi marketolog Zulfiyye Aliyeva, gazeteci Zemine Rüstemova, stilist Saxara, make up artist Metanet Kadirova, gazeteci Emil Akberov, profesor İlhame Hacıyeva, stilist Elnur Hasanov, Azeturizm MMC'nin başkanı Anna Mehbara Mammadova, One Click şirketinin kurucusu Aysel Hacıyeva, Lovely Dent kliniğinin başkanı Khayal Samadov, Bellator Fitness & Fight Academy'nin başkanı Ferid Babayev, doktor Vefa Hasanova, 4Cult.az şirketinin başkanı Roman Sanayev, iş kadını Leyla Seyidli, Medeniyyet telekanalının başkan yardımcısı Behruz Nifteliyev, sunucu Günay Yelmargizi, iş insanı Hacı Guliyev, iş kadını Cemile Duruskari, doktor Ülker Hasanova, psikolog Safura Rahimova, şarkıcı Kamilla Mammadzade, iş insanı Celal Bozkurt, besteci Aybeniz Güller, yazar Mehebbet İbrahimova, iş kadını Vesile Abulova, Cambridge Engilsh Teaching Academy-nin kurucusu Pervane Danısh, gazeteci Ferid Hüseynov, iş kadını Gülbeniz Kahramanova, thetahealing master Sebine Dadaşova, doktor Nurane Hamidova, iş insanı Vahid Hüseyinov, gazeteci Nicat Sadigov, blog yazarı Nigar Agayeva, fotografçı Nahid Abbasov, sunucu Tarih Aliyev, Meslehetçi.az'ın kurucuları Khalid Jafarov ve Abbas Orucaliyev, iş insanı Zaur Valiyev, iş insanı Kamil Melikov, stilist Gara Aliyev, Mektebim projesinin başkanı Nazrin Aliyeva, avukat Esmira Tagiyeva, Azertac, sunucu Zümrüd Bedelova, sunucu Ceyhun Ali, iş insanı Orkhan Atayev, tasarımcı Yusif Rüstemov, Rosse markasının başkanı Mehebbet Nesirov ödül aldılar. Gecenin ünlü isimleri Azerbaycan Cumhuriyyeti  Halk Sanatçısı Brilliant Dadaşova, Azerbaycan Cumhuriyeti Onur Sanatçısı Lale Mammadova, şarkıcı Ayan Babakişiyeva, şarkıcı Murad Laçin muhteşem şarlıkarı ile misafirlere musiki şöleni verdiler. Onlar da ödül alan isimler arasındaydı. Her anında büyük bir zahmetin vs profesyonelliğin olduğu gece misafirler için unutulmaz geçti.

Haber: Hasan MAMMADOV

 

 

 

 

 


HABERLER 6.11.2023 17:19:00 517 0
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.