Yerel Basın Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

Türkiye Yerel Basın Birliği (TYBB) Genel Başkanı Nezir Karayün, tarafından Beylikdüzü Gürpınarspor Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına katılım yoğun oldu.

Yerel Basın Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

Yerel Basın Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

Türkiye Yerel Basın Birliği (TYBB) Genel Başkanı Nezir Karayün, tarafından Beylikdüzü Gürpınarspor Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına katılım yoğun oldu.

 

Türkiye Yerel Basın Birliği’nin düzenlediği iftar yemeğine yerel basın mensupları aileleri ile birlikte katıldı.

   

TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün; “Biz aslında hiç kimsenin göremediği kocaman bir aileyiz ve bu akşamki amacımız ise siyasetten uzak, birlik ve beraberliğimizin temini, aile bağlarımızın güçlenmesi adına meslektaşlarımızı aileleriyle birlikte ramazan ayı dolayısıyla bir araya getirip, güzel bir atmosfer oluşturmaktı başardığımıza da inanıyorum. Bu gün buraya uzaktan yakından teşrif eden tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

“Küçük; Yaptıklarınız Bizleri Mutlu Ediyor”

Gürpınarspor Sosyal Tesislerinde düzenlenen yerel basın aile iftar programında, yerel basın mensupları, dernek üyeleri aileleri ile sıcak ve bir o kadar da içten bir ortamda bir araya geldi. Eski Gürpınar belediye başkanı Velittin Küçük yerel basının başarılarının devamını dileyerek, ” Yerel basındaki arkadaşlar zor imkânlarla her yere koşarak ulaştıkları haberleri, bizlere aktarmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını biliyorum. Büyük bir özveri ile tarafsız ve objektif haberleri bizlere sunmanız bizi mutlu etmektedir diyerek, Önümüzdeki Ramazan Bayramının ailenize ve sizlere mutluk getirmesini temenni ediyorum. Her zaman her yerde sizlere destek ve katkılarımı sunmaya devam edeceğim” diye konuştu.

 “Altuntaş; Sorunları Biliyoruz”

Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü İstanbul şube müdürü Necmettin Altuntaş; Yerel basının sorunlarını biliyoruz bizim üzerimize düşen her türlü katkı ve desteği vermeye her zaman hazırız. Yerel Basın Birliği Derneğimizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Başkan Nezir Karayün ile sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Bu akşam yerel basın mensuplarının aileleri ile bir araya gelmesinden çok memnun ve mutlu oldum. Birlikten her zaman kuvvet doğar birlik ve beraberliğinizin devamını diliyorum dedi.

 “Küçük’e Teşekkür Plaketi”

Yerel basının yakından tanıdığı ve yerel basın dostu olarak bilinen eski Gürpınar belediye başkanı Velittin Küçük’e yerel basın’a sağladığı katkı ve desteklerden dolayı, Türkiye yerel basın birliği genel başkanı Nezir Karayün ve Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü İstanbul şube müdürü Necmettin Altuntaş tarafından teşekkür plaketi verildi.

“Katılım Yoğun Oldu”

Başbakanlık Basın Enformasyon İstanbul il müdürü Necmettin Altuntaş, eski Gürpınar belediye başkanı Velittin Küçük, Beylikdüz ilçe Milli eğitim müdürü Barış Yıldız, Beylikdüzü ilçe spor müdürü Hüseyin Bağcı, Eğitim Bir-Sen 5 nolu şube başkanı Celal Demirci, Gazeteci Yazar Yavuz Kaynarca,  Dünya Basın Mensupları Derneği başkanı Muzaffer Tunç, İstanbul yerel Gazeteciler derneği başkanı Mehmet Mert, TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, İstanbul Basın Danışmanları Platformu başkanı Vehbi Güleş, Esenyurt belediyesi basın danışmanı Metin Karakoç ve çok sayıda gazeteci aileleri ile birlikte katıldı.

 


HABERLER 8.02.2020 11:00:36 4892 0
Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.