Tavlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Yerel Basın Birliği Ordu Şubesi’nden Ünye Belediye Başkanı’na ziyaret gerçekleşti.

Tavlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Tavlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Yerel Basın Birliği Ordu Şubesi’nden Ünye Belediye Başkanı’na ziyaret gerçekleşti.

 

Türkiye Yerel Basın Birliği Ordu Şubesi Başkanı Osman Şahin, Ünye temsilcisi Başkan yardımcısı Cihan Çakır, Fatsa temsilcisi Kemal Koç, Aydın Doğan, İbrahim İşçi Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

Tavlı ise, Türkiye Yerel Basın Birliği Ordu Şubesi ekibine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ziyarette basının yapıcı eleştirilerinin önemine değindi ve konuşmasına şöyle devam etti.

 

“Ben hiç dilimden dökülenin ötesinde, arkamda hiç laf saklamadım, ya da yeni laf üretmek için yeniden bir proje içerisinde olmadım. Ne biliyorsam samimi ifade içerisinde oldum. Gücümle yetiyorsa Allah rızası için hem hemşerilerime hizmet anlamında, hem de memleketime hizmet anlamında elimden gelen gayreti gösteriyorum. Hep iyilik tarafında olmaya gayret gösterdim. İnşallah Mevla’m bu süreci ve bu görevi aynı şekilde, aynı samimiyetle tamamlamayı nasip etsin diyorum. Temennimiz ve istikametimiz bu yönde olacak.

Ben bütün dostlarıma diyorum ki, gerçek dostu olanların aynaya ihtiyacı olmaz. Gerçek dostum olun ve bana ayna aratmayın. Bu kadar net.

Türkiye Yerel Basın Birliği Ordu Şubesi Başkanı Osman Şahin ise;

“Ben Türkiye Yerel Basın Birliği Ordu Şube Başkanlığını yapıyorum. Bu Dernek Türkiye genelinde olduğu için Cihan Bey’i Ünye’den sorumlu Başkan Yardımcısı yaptım. Dernek yurt genelinde birçok şubesi olan bir dernek o kapsamda bakıldığında ağımız çok geniş. Bu meslekte 40. seneye bastım, epey çile çektim ama mesleğimize aşığım ve severek yapmaya devam ediyorum.

 

Bizler peşimizden birileri yetişsin, bizi temsil etsin, yokluğumuzu aratmasın istiyoruz. Esas amacımız bu. Benim bu saatten sonra pek bir beklentim yok. Tek derdim bu görevi gençlere emanet edip bırakmak. Tabii ki bu meslek ayrıca bir hastalık. Bir yazmaya başladığınız zaman daha da duramıyorsunuz.

Sizlere başarılar diliyoruz. İnşallah Ünye’de güzel hizmetler yaparsınız. Allah yolunuzu açık etsin.” diye konuştu.

 


HABERLER 8.02.2020 12:19:50 4778 0
Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.