Video İzleme

Cumhurbaşkanına Çağrı Yaptılar

Cumhurbaşkanına Seslenerek, Cansuyu İstediler, RTE, Recep, start tv @starttv @Cumhurbaşkanlığı @rte @Hürbakış Bu program; Adom Medya Bünyesinde Yayın Hayatını Sürdüren Start Tv ve Start Türk Stüdyolarında Yayına Hazırlamıştır. Adom Medya Bünyesinde Yayın Hayatını Sürdüren Start Tv ve Start Türk te yayınlanan “Nezir Karayün ile Hürbakış” programının konuğu, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Abdullahoğlu oldu. İmamoğluna Seslendi Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’ün hazırlayıp sunduğu “Nezir Karayün ile Hürbakış” programının konuğu olan İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Abdullahoğlu, Yerel basının zor durumda olduğunu ifade ederek, yapacakları projelerden bahsetti. İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve belediye başkanlarına seslendi. Cumhurbaşkanına Seslendi Türkiye Yerel Basın Birliği genel başkanı Nezir Karayün, Türkiye genelinde birçok yerel gazetenin kapandığını dile getirerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Siyasi parti genel başkanlarına, belediye başkanlarına ve STK başkanlarına seslenerek, Pandemi sürecinde tamamen bitme noktasına gelen Yerel basına acil cansuyu gerektiğini ifade ederek Türkiye Cumhuriyeti Başkanı recep Tayyip Erdoğan’ın yerel basından haberdar olduğunu biliyoruz. Yerel basın ile ilgili hazırladığımız dosyamızı sunmak üzere Sayın başkanımdan randevu talep ediyoruz dedi.

Ekleme Tarihi : 02 Nisan 2021 - Cuma 19:38

İzleme: 516