Alternatif Doğuş Gazetesi imtiyaz sahibi değerli meslektaşımız Sayın Çetin Yılmaz talihsiz bir trafik kazası geçirdi. İstanbul Anadolu Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınan Çetin Yılmaz’ı Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün beraberinde bir heyetle Hastanede ziyaret etti.
Çetin Yılmaz’ın boyun, bel ve göğüs kısmında ezik ve zedelenmeler olduğu doktorlar tarafından bildirilirken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Ailesi ile yakından ilgilenen başkan Karayün; “Çetin bizim değer verdiğimiz arkadaşlarımızdan birisidir. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Maddi manevi her alanda sizle beraberiz bir sıkıntı ve ihtiyaç halinde bizi 24 saat arayabilirsiniz” dedi.




Nezir KARAYÜN - Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkanı... 2005 yılında kurucu başkan olarak derneği hayata geçiren Karayün, büyük başarılara imza attı.