08 Şubat 2020 - Cumartesi 13:58 Bu haber 297 kez okundu

Yerel Basından Ziyaret
Yerel Basın Derneği Üyeleri Başkanımızı Ziyaret Etti.

Yerel Basından Ziyaret

Yerel Basın Derneği Üyeleri Başkanımızı Ziyaret Etti.

Dünya Yayıncılar Birliği Başkanı, Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkanı, Yerel Basın Birliği Genel Sekreterininde aralarında olduğu Yerel Basın Derneği Üyeleri Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulundular. 9 Nisan Perşembe günü yapılan ziyaret Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti.

Yerel Basın Derneği Üyeleri, Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu’nun ikinci kez Belediye Başkanı seçilmesini kutlamak ve Şile ile ilgili görüş alışverişinde  bulunmak için Başkanımızla buluştular. Gazeteciler toplantıda Başkanımızı kutlarken, Şile’ye ilişkin merak ettikleri soruları da  sordular. Toplantı dernek üyelerinin Başkanımıza çiçek ve plaket takdimi ile sona erdi.

Etiketler: yerel basın birliği ziyareti, can tabakoğlu, yerel basın birliği haberleri,