Yerel Basın Birliği Sertifika Verdi

Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın, Yerel Basın Birliği ile Plato Meslek Yüksek Okulu’nun ortaklaşa düzenlediği sertifika törenine katıldı. Belediye Yakuplu Sosyal Tesisleri’ndeki programda Yalçın, Belediye Başkanı Yusu

Yerel Basın Birliği Sertifika Verdi

Yerel Basın Birliği Sertifika Verdi 

Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın, Yerel Basın Birliği ile Plato Meslek Yüksek Okulu’nun ortaklaşa düzenlediği sertifika törenine katıldı. Belediye Yakuplu Sosyal Tesisleri’ndeki programda Yalçın, Belediye Başkanı Yusuf Uzun adına da plaket aldı.    Yerel Basın Birliği ile Plato Meslek Yüksek Okulu’nun ortaklaşa düzenlediği sertifika töreni Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

 

Protokolden Yoğun İlgi

 

Plato Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim alan Yerel Basın Birliği üyelerine sertifika, yerel basına katkı sunanlara da plaket verildi.   Programa, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Başbakanlık Basın Enformasyon İstanbul İl Müdürü Necmettin Altıntaş, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve yerel basın mensupları katıldı.  

 

Gelişen Çağa Ayak Uydurmalıyız

 

Kaymakam Demirkol yaptığı konuşmada, yerel basının bölge bürokrat ve siyasilerin çalışmalarında onları tetikleyen bir güç olduğunu dile getirdi. Başkanvekili Yalçın ise konuşmasında; Yerel Basın Birliği’nin çalışmaları, yakından takip ettiklerini ifade etti. Yerel Basın mensuplarının mesleklerinde kendilerini geliştirmek için aldıkları eğitim ve anlayışa sahip olmalarının önemli olduğunu dile getiren Yalçın, gelişen çağa ayak uydurmanın tüm meslekler için gerekli olduğunu belirtti. Yalçın ayrıca Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamını da katılımcılara iletti.   Başkan Uzun’un plaketini ise Başkanvekili Yalçın aldı.

 

 


HABERLER 8.02.2020 11:54:38 2786 0
Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.