08 Şubat 2020 - Cumartesi 13:39 Bu haber 333 kez okundu

Yerel Basın Birliği’ni Ziyaret Etti
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezine ziyarette bulundu.

Yerel Basın Birliği’ni Ziyaret Etti

Müezzinoğlu, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün ve dernek üyeleri ile bir araya gelirken, Yerel Basın birliği faaliyet ve çalışma raporları hakkında bilgiler aldı.

TYBB’den Muhteşem Proje

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verirken, derneğin Çalışma Bakanlığına hazırlayıp sunmuş olduğu projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Engellilerin istihdamı ve yerel basının bu iş gücü ile desteklenmesi projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Karayün, ” Yerel Basın Birliği Derneği olarak dezavantajlı vatandaşlarımızın iş yaşamına alabilmelerini sağlamak, engellerin eğitim ile aşılabileceğini, engelli vatandaşlarımızın da iş hayatında olabileceklerini ve sosyal yaşamlarında hayata adaptasyonlarını sağlamak için hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projemizde, verilecek eğitim sonrasında Yerel Basın Birliği Derneği üye gazeteleri başta olmak üzere istihdam edilmelerini hedeflemekteyiz” diyerek projeyi takdim etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, dernek faaliyet raporu ve proje ile ilgili bilgileri alarak konuyla ilgili çalışma başlatacakları hususunda bilgilendirme yaptı.

Etiketler: türkiye yerel basın birliği, yerel basın birliği haberleri, mehmet müezzin