Yerel Basın Birliği Kongresi Yapıldı

Tek listeyle girilen kongre sonunda 3 yıldır Batman Şube Başkanlığını yapan Tercan Atılgan, tekrar Şube Başkanı seçildi.

Yerel Basın Birliği Kongresi Yapıldı

Konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantısına Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Özgür Banlı, Batman Çevre Gönüllüleri Başkanı Recep Kavuş, Batman Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Sabri Özdemir, Kozluk Ajans Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erkan Barlık, Bazı kurum temsilcileri ve üyeler katılım sağladı.

Kongrenin gerçekleşmesi ve başkanın belirlenmesinin ardından Yönetim Kurulu Asil Üyelerden Murat Ezgin’in yerine Gazetemiz Muhabirlerinden Recep Akın’ın seçilmesi dışında isimler değişmedi. Buna göre Yönetim Kurulu asil listesi şöyle oluştu; “Başkan Tercan Atılgan, Osman Arslan, Recep Akın, Erkan Barlık ve Emrullah Biliz.” Olağan Genel Kurul Toplantısında tekrar başkan seçilen Atılgan, yaptığı konuşmada, “Bize tekrar bu görevi layık gören herkese çok teşekkür ederim. Kurul toplantımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe denk gelmesi de bizim açımızdan anlamlı oldu. Tüm gazetecilerin gününü içtenlikle kutlarım. Her geçen gün dernek ve yönetim olarak daha da güçlenmekteyiz. Ayrıca Son alınan kararla tekrar yayın hayatına başlayan Batman Gazetesi ve Batman Çağdaş Gazetelerinin açılması sevindiricidir. Umarım kapanan diğer gazeteler de açılır” dedi.

HABERLER 8.02.2020 14:18:44 5191 0
Salı 10.9 ° / 7.3 °