Yalım, Yerel Basının Daima Yanındayız

Avukat Mehmet Yalım, Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkanı Nezir Karayün ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yalım, Yerel Basının Daima Yanındayız

Yalım, Yerel Basının Daima Yanındayız

Avukat Mehmet Yalım, Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkanı Nezir Karayün ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yalım, Yerel Basına Gerekli Destek Sağlanmıyor

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’ü Beylikdüzü Skyport’da ki çalışma ofisinde ağırlayan Yalım & Yalım Hukuk Danışmanlık Ofisi Kurucusu Av. Mehmet Yalım, TYBB’ye üye olarak gönüllü hukuk müşavirliğini üstlenip, yerel basına gerekli destek ve katkıları sunacağını ifade etti. Yerel basının problemlerini bildiğini dile getiren Yalım; “ Türkiye’de yerel basının çektiği sıkıntıları, pandeminin de etkisiyle yaşamını idame ettirmekte zorlandığını biliyoruz. Yerel basına daha çok destek olunması gerektiğini düşünüyorum, bunun için hükümetimizin de gereken destekleri yapacağına inanıyorum. Biz yerel basını destekleyerek daima yanında olacağız” dedi.

Gençler İş Dünyasında Daha Aktif Rol Almalı

Genç iş adamlarını destekleyeceğini söyleyen, ayrıca ‘‘Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği’’ ve ‘‘İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği ’’, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Yalım; “ Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Esenyurt bölgelerinde genç iş adamlarının artması gerektiği kanaatindeyim, iş dünyasında daha aktif rol almalılar. Bu yüzden Büyükçekmece Girişimci Genç İş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Karayün’ü çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bu bölgelerde gençler ile beraber olup, iş yapmanın önemli olduğunu düşünüyorum bu sebeple her türlü desteği sağlamaya hazırım.” dedi.


HABERLER 31.07.2021 10:19:00 3337 0
Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.