Temel İlkemiz “Doğru Habercilik”

Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel başkanı Nezir Karayün, “yerel medya günlük yaşamın ayrılmaz bir parçasıdır”dedi.

Temel İlkemiz “Doğru Habercilik”

Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel başkanı Nezir Karayün, yerel medyanın günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu ifade ederek Yerel Basın Birliği üyeleri ve meslektaşlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Karayün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle meslektaşları için yayınladığı kutlama mesajında, vatandaşların haber alma hakkını sağlayan medya çalışanlarının çok zor şartlar altında fedakârca mesleklerini yaptıklarını belirtti.

Mesajında, medyanın toplumsal bilincini artırmak ve güçlendirmek, kamu yararını her zaman ön planda tutmak ve farklı seslerin topluma duyurulması açısından önemini vurgulayan Karayün,  “Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren değerli meslektaşlarım, hızla gelişen dünyada çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta birlik merkezimizin bulunduğu İstanbul’da görev yapan ve Türkiye Yerel Basın Birliği Batman, Mersin, Adıyaman ve diğer illerde hızla teşkilatlanma çalışmalarına girmiş olan değerli meslektaşlarımın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

HABERLER 8.02.2020 14:50:20 5048 0
Salı 10.9 ° / 7.3 °