Başkana Ziyaret

Zımba Gazetesi, Bandırma Gazetesi imtiyaz sahibi Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Basın Birliğinin Balıkesir İl temsilcisi Haluk Özçelik ve eşi, gazetenin yazı işleri müdürü Nuray Böbek Özçelik ??

Başkana Ziyaret

Başkana Ziyaret

Zımba Gazetesi, Bandırma Gazetesi imtiyaz sahibi Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Basın Birliğinin Balıkesir İl temsilcisi Haluk Özçelik ve eşi, gazetenin yazı işleri müdürü Nuray Böbek Özçelik ‘le beraber Derneğin Genel Başkanı Nezir Karayün’ü ziyarette bulundular.

Zımba Gazetesi, Bandırma Gazetesi imtiyaz sahibi Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Basın Birliğinin Balıkesir İl temsilcisi Haluk Özçelik ve eşi, gazetenin yazı işleri müdürü Nuray Böbek Özçelik ‘le beraber Derneğin Genel Başkanı Nezir Karayün’ü ziyarette bulundular. Eski dost olan başkan ve yardımcısı bir araya geldikleri ziyarette uzun uzun sohbet ettiler. Sohbetin konuları olan yerel basının sorunları ve çalışacak yetişmiş elaman eksikliği, her ikisinin de en baştaki problemleriydi. Sonrasında Haluk Özçelik’in, Nezir Karayün ‘ün sahibi olduğu Start TV’de söyleşiye katılmasıyla ziyaret tamamlandı.


HABERLER 23.08.2021 18:49:08 2616 0
Çarşamba 29 ° / 17.9 °
Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.