30 Ağustos Zafer Bayramı Basın Bülteni

Aziz Milletimiz tarih boyunca maddi ve manevi değerlerini korumak için her türlü mücadeleyi göze almış, vatanına ve bayrağına göz dikenlere hiçbir zaman fırsat vermemiştir.

30 Ağustos Zafer Bayramı Basın Bülteni

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı  Nezir Karayün, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: Bugün, vatanı için canı pahasına cepheden cepheye koşan kahraman askerlerimiz ve bütün işgal girişimlerine göğüs geren fedakâr milletimizle kazandığımız Kurtuluş Savaş’ımızın şanlı zaferinin 96.yılını Yerel Basın Birliği Ailesi olarak, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

26 Ağustos’ta başlayıp, 30 ağustos’ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, özgürlüğü elinden alınmış tüm milletlere örnek olmuştur.

Milli ruh bu topraklarda bakidir, daimidir

Bu topraklarda milli ruhun ve vatanperverliğin geçmişten günümüze azalmadan aksine daha da artarak devam ettiğine bu sebepten ötürüdür ki  vatanımızın bütünlüğüne ve birliğine karşı yaratılan oluşumların sürekli başarısız olması kaçınılmaz olmuştur.

Tarihimizin ve ecdadımızın bugünümüze ve geleceğimize bıraktığı kutsal olan bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Atalarımız dünümüzde kurtardığı ve yarınlarımıza  emanet ettiği  cennet vatanımız için türlü tehlikelerle karşı karşıya kaldığımız zamanlar oldu. Ancak millet muhtaç olduğu kudret ile 15 Temmuz darbeleri gibi olaylar karşısında  damarlarındaki asil kanı dökmekten geri durmamış milliyetine minnetten vazgeçmemiştir.

30 Ağustos Ruhu 15 Temmuz` da  Yaşandı

Milletimiz varlığından, birlik ve beraberliğinden, bağımsızlığından, hürriyet ve istiklalinden en zor koşullarda dahi vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya haykırmıştır. Yüce Türk milleti 30 Ağustos’ta işgal birliklerini topraklarından nasıl püskürttüyse 15 Temmuz gecesi de aynı inanç ve güç ile hain darbe girişimine en sert tepkiyi göstermiş ve Milli İradesine sahip çıkmıştır.

Vatanımız var olduğu sürece şanlı ay yıldızlı bayrağımız bağımsızlığımızın timsali olarak göklerde dalgalanacaktır.

Türkiye Yerel Basın Birliği Ailesi olarak, bu vatan için toprağa düşmüş tüm aziz ve kahraman şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz.

HABERLER 8.02.2020 12:31:15 5849 0
Salı 10.9 ° / 7.3 °